Moderatore e re Postavljač teme: Monika Coulson
| Monika Coulson Local time: 14:05 Član (2001) engleski na albanski + ... LOKALIZATOR PORTALA
Të dashur kolegë,
së pari uroj që të gjithë të jeni mirë.
Meqënëse nuk do të kem mundësinë që të përdor internetin për njëfarë kohe dhe meqënëse jam e ngarkuar me shumë detyra si moderatore (Moderatore e këtij forumi, moderatore e pyetjeve KudoZ shqip-anglisht, e pyetjeve KudoZ anglisht-shqip, moderatore e forumit "Techniques" dhe së fundi, moderatore e një forumi brenda forumit të moderatorëve) i kam kërkuar Fabianës që të më ndihmojë në dety... See more Të dashur kolegë,
Meqënëse nuk do të kem mundësinë që të përdor internetin për njëfarë kohe dhe meqënëse jam e ngarkuar me shumë detyra si moderatore (Moderatore e këtij forumi, moderatore e pyetjeve KudoZ shqip-anglisht, e pyetjeve KudoZ anglisht-shqip, moderatore e forumit "Techniques" dhe së fundi, moderatore e një forumi brenda forumit të moderatorëve) i kam kërkuar Fabianës që të më ndihmojë në detyrën e moderatores në forumin shqiptar. Rrjedhimisht, ky forum do të ketë dy moderatore që tani e tutje.
Fabiana ka qenë dhe vazhdon të jetë shumë aktive në forumin tonë, si dhe gjithmonë është treguar e gatshme për të ndihmuar të tjerët, dhe për më tepër, gjithmonë ka mbajtur një qëndrim pozitiv ndaj anëtarëve.
Faleminderit Fabiana që e pranuat këtë detyrë.
Gjithë të mirat,
Monika
[Edited at 2004-05-16 23:12] ▲ Collapse | | | Shkëlqyeshëm | May 16, 2004 |
Urime Fabiana,
M'u bë qefi jashtë mase. Mendoj se e meritoni dhe se jeni tepër e përshtatshme për këtë detyrë.
Urime dhe gjithë të mirat,
Ani | | | Nick Beqo Local time: 13:05 albanski na engleski + ... Suksese Fabianes | May 17, 2004 |
Monika Coulson wrote:
Të dashur kolegë,
Meqënëse nuk do të kem mundësinë që të përdor internetin për njëfarë kohe dhe meqënëse jam e ngarkuar me shumë detyra si moderatore (Moderatore e këtij forumi, moderatore e pyetjeve KudoZ shqip-anglisht, e pyetjeve KudoZ anglisht-shqip, moderatore e forumit "Techniques" dhe së fundi, moderatore e një forumi brenda forumit të moderatorëve) i kam kërkuar Fabianës që të më ndihmojë në detyrën e moderatores në forumin shqiptar. Rrjedhimisht, ky forum do të ketë dy moderatore që tani e tutje.
Fabiana ka qenë dhe vazhdon të jetë shumë aktive në forumin tonë, si dhe gjithmonë është treguar e gatshme për të ndihmuar të tjerët, dhe për më tepër, gjithmonë ka mbajtur një qëndrim pozitiv ndaj anëtarëve.
Faleminderit Fabiana që e pranuat këtë detyrë.
Gjithë të mirat,
Monika
[Edited at 2004-05-16 23:12]
I uroj suksese Fabianes!
Urime
Nick
PS: Si shume forume ne kete faqe interneti me duket mua. Ndoshta nga qe jam i ri dhe nuk ja kam mare doren. Megjithate populli shqiptar thote "pak e paq". | | | Monika Coulson Local time: 14:05 Član (2001) engleski na albanski + ... POKRETAČ TEME LOKALIZATOR PORTALA Përgjigje Nickut :) | May 17, 2004 |
Nick Beqo wrote:
I uroj suksese Fabianes!
Urime
Nick
PS: Si shume forume ne kete faqe interneti me duket mua. Ndoshta nga qe jam i ri dhe nuk ja kam mare doren. Megjithate populli shqiptar thote "pak e paq".
Ke të drejtë Nick, shumë forume janë këtu në ProZ.com. Të gjitha ato janë formuar me kërkesën e përkthyesve. ProZ.com e ka filluar aktivitetin e vet qysh në vitin 1999 dhe sa më shumë kalon koha, aq më tepër rriten kërkesat e anëtarëve për forume të reja. P.sh., forumi "Interpreting" u krijua vetëm disa muaj më parë, për të plotësuar kërkesat e shumta për atë forum.
Por të paktën shpresoj që të kesh kohë që t'i shikosh forumet me rradhë dhe për më tepër, të gjesh gjëra interesante në to.
Më vjen shumë mirë që jeni regjistruar këtu dhe po merrni pjesë aktive.
Gjithë të mirat,
Monika | |
|
|
Përshëndetje | May 17, 2004 |
Përshëndetje dhe ju falemnderit të gjithëve për mbështetjen. Shpresoj t'ju mbështes e t'ju ndihmoj edhe unë siç duhet.
Fabiana | | | Punë të mbarë Fabiana! | May 17, 2004 |
Gjithë të mirat!
- Vjollca | | | Eva T engleski na albanski + ...
Urime Fabiana dhe shëndet.
Eva | | | Edhe një herë shumë falemnderit | May 19, 2004 |
Ju falenderoj edhe një herë të gjithëve për mirëpritjen dhe mbështetjen. Qofshi mirë të gjithë.
Fabiana | | | Ovom forumu nije dodijeljen poseban moderator. Ako želite prijaviti povredu pravila portala ili zatražiti pomoć, molimo obratite se ovlaštenim djelatnicima portala » Moderatore e re Protemos translation business management system | Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| Anycount & Translation Office 3000 | Translation Office 3000
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |