This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
itchi Srbija Local time: 13:16 engleski na srpski + ...
Oct 15, 2010
Pozdrav svima,
Nadam se da su svi upoznati sa brojnim "prevodilackim" prevarama ali ako ima onih koji nisu:
Prime translations trazi prevodioce sa engleskog na bosanski (prilicno sturo napisan emejl). Kada sam ih zamolio da mi detaljnije objasne o cemu se radi stigao je emejl da samo treba da nabavim Systran preko njih a da ce mi oni obezbediti posla preko glave i da se investicija isplati. Naravno, u pitanju je prevara.
Nadam se da su svi upoznati sa brojnim "prevodilackim" prevarama ali ako ima onih koji nisu:
Prime translations trazi prevodioce sa engleskog na bosanski (prilicno sturo napisan emejl). Kada sam ih zamolio da mi detaljnije objasne o cemu se radi stigao je emejl da samo treba da nabavim Systran preko njih a da ce mi oni obezbediti posla preko glave i da se investicija isplati. Naravno, u pitanju je prevara.
Sedmi post (Anca Petrescu) je identican slucaj kao moj.
Inace, proz ima dobar forum o prevarama, ovo je druga koja meni stize. Pre nekoliko meseci je stigla "molba" za simultano prevodjenje na Frushkoj Gori (ja platim msestaj a lik mi napise cek).
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
lidija68 Italija Local time: 13:16 talijanski na srpski + ...
Besplatne probne verzije
Oct 16, 2010
Naravno da su prevare, ali ako neko baš želi da proveri, može da odgovori da poseduje Systran (a i ostale prevodilačke programe) jer za skoro sve postoje besplatne probne verzije (od 30 do 60 dana) koje možemo da instaliramo. Pa ako oni baš imaju toliko posla neka slobodno pošalju te tekstove a mi ćemo da prevodimo.
Lidija
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
ipv Local time: 13:16 Član (2015) engleski na hrvatski + ...
Hvala na upozorenju
Nov 2, 2010
Prošli tjedan sam dobila takvu poruku, ali, upravo zahvaljujući vašim postovima, odgovorila sam da imam Systran. Naravno, više se nisu javljali
Subject:
Comment:
Ovom forumu nije dodijeljen poseban moderator. Ako želite prijaviti povredu pravila portala ili zatražiti pomoć, molimo obratite se ovlaštenim djelatnicima portala »
Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.