This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
Adnan Özdemir Turska Local time: 04:16 Član (2007) njemački na turski + ...
*-Alıntılar-
Jan 12
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
alıntılar -...
Feb 6
--Vikipedi'den alıntı-- John Steinbeck (d. 27 Şubat 1902 - ö. 20 Aralık 1968), Amerikalı gerçekçi yazardır. Eserlerinde genellikle işçi yaşamını ve toplumsal sorunları dile getirdi. Gençliğinde bir zamanlar çalıştığı Salinas Vadisi, onun eserleri için vazgeçilmez bir mekândır. Yazdığı eserlerin her biri kült olmuş, çoğu sinemaya aktarılmıştır. Bir ailenin Oklahoma'dan Kaliforniya'ya göçünü anlattığı Gazap Üzümleri eseri ile Pulitzer[1] ... See more
--Vikipedi'den alıntı-- John Steinbeck (d. 27 Şubat 1902 - ö. 20 Aralık 1968), Amerikalı gerçekçi yazardır. Eserlerinde genellikle işçi yaşamını ve toplumsal sorunları dile getirdi. Gençliğinde bir zamanlar çalıştığı Salinas Vadisi, onun eserleri için vazgeçilmez bir mekândır. Yazdığı eserlerin her biri kült olmuş, çoğu sinemaya aktarılmıştır. Bir ailenin Oklahoma'dan Kaliforniya'ya göçünü anlattığı Gazap Üzümleri eseri ile Pulitzer[1] ve Ulusal Kitap Ödülü'nü kazandı. Ayrıca edebiyat alanında verdiği katkılardan dolayı 1962’de Nobel Edebiyat Ödülü’ne layık görüldü.[2] Ün kazandığı diğer eserleri arasında Al Midilli, İnci, Fareler ve İnsanlar gibi kitapları yer alır. ...
Vazgeçilmez sandıklarımız; alışkanlıklar, geçim ve yeni denemeler
Sep 18
Buralarda (Karaman) elma sezonu bir aydır devam ediyor. Bahardan beri zihnimde yer eden toroslardaki çocukluğumun vazgeçilmez ağaçlarından elmaya yeniden aşık oldum. Bu defa yer Karaman ovası 23 gündür yevmiyeye gidiyorum. Yevmiye 800 lira. Beni asıl mutlu eden doğanın içinde çalışma olanağı...
Çok mutlu günler geçiriyorum. Her kesimden insanlarla sabahın erken saatlerinde menejerimizin (buralarda "çavuş" deniyor) dolmuşuyla o günkü toplanacak elmalar ... See more
Buralarda (Karaman) elma sezonu bir aydır devam ediyor. Bahardan beri zihnimde yer eden toroslardaki çocukluğumun vazgeçilmez ağaçlarından elmaya yeniden aşık oldum. Bu defa yer Karaman ovası 23 gündür yevmiyeye gidiyorum. Yevmiye 800 lira. Beni asıl mutlu eden doğanın içinde çalışma olanağı...
Çok mutlu günler geçiriyorum. Her kesimden insanlarla sabahın erken saatlerinde menejerimizin (buralarda "çavuş" deniyor) dolmuşuyla o günkü toplanacak elmalar için farklı elma bahçelerine doğru yola çıkıyoruz. Kafamı boşaltmam, psikolojimi rahatlatmam gerekiyordu... Çok da yaradı bana; bedensel ruhsal ve diğer yönlerden. "Amele yanığı"m bile var kollarımda. Bu güzel macera daha bi 2 ay sürer. Yaşadığımız dünyaya farklı yönlerden de katkı sunulabiliyormuş, bunu anladım... Daha hiç foturaf çekmedim, çekince atacağım. Şimdilik netten birkaç resim. Görüşmek üzere.
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value