İl Göç İdaresinde sözlü çeviri
Postavljač teme: Nezihe Başer
Nezihe Başer
Nezihe Başer  Identity Verified
Turska
Local time: 12:53
Član (2011)
turski na njemački
+ ...
Jun 22

Değerli meslektaşlarım,
Bir müşterimden İzmir İl Göç İdaresinde kendisi için sözlü çeviri yapmam yönünde talep geldi. Noter yeminli tercümanım. Sorum şudur: İl Göç İdaresinin kendi kadrolu tercümanları var mı acaba? Noter yeminli tercümanı kabul ederler mi ya da bu tür daireler mahkeme yemini mi (bilirkişi) ister?
Bilgisi olanlar paylaşabilirse çok memnun olurum.

Şimdiden değerli katkılarınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Baran Keki
Baran Keki  Identity Verified
Turska
Član
engleski na turski
Muhtemelen Mahkeme yemini Jun 23

2014 yılında orada sözlü çeviri yapmıştım. O zaman sadece noter yeminliydim, müşteriyle birlikte gitmiştik. Kendi tercümanlarının olduğunu hiç zannetmiyorum.
2018-2019 gibi tapuda bir sözlü çeviriye gitmiştim sırf noter yeminiyle, o zaman mahkeme yeminim olmadığı için kabul etmemişlerdi..
Eğer mahkeme yemininiz varsa sıkıntı çekmezsiniz.

Halil Ibrahim Tutuncuoglu "Бёcäטsع Լîfe's cômplicåtعd eñøugh"

Nezihe Başer
Nezihe Başer  Identity Verified
Turska
Član (2011)
turski na njemački
+ ...
POKRETAČ TEME
Çok teşekkür ederim... Jun 24

Cevabınıza istinaden bugün 157'yi aradım ve ilk elden her İl Göç İdaresinin kendi tercümanları olduğunu öğrendim. Ama dediğiniz gibi, mahkeme yemini almakta da fayda vardır. Bir gün gerekebilir...

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

İl Göç İdaresinde sözlü çeviri

Translation news in Turska

Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
Trados Studio 2022 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.

More info »