Posibil powwow la Timisoara in august
Postavljač teme: veronica drugas
veronica drugas
veronica drugas  Identity Verified
Italija
Local time: 00:33
talijanski na rumunjski
+ ...
Aug 2, 2014

Buna ziua tuturor,

Mi-ar place sa organizez un powwow la Timisoara cu colegii din zona si nu numai, intr-o zi din saptamana 17-25 august (cred ca la sfarsit de saptamana ar fi mai indicat, dar astept si alte propuneri).

Intalnirea precedenta a fost in 2009, daca nu ma insel, printre participanti s-au numarat si au Cristina Coblis, presedinta ATR, cat si Mircea Badea de la Bucuresti, si a reprezentat o ocazie placuta sa ne cunoastem si sa schimbam pareri, informatii.... See more
Buna ziua tuturor,

Mi-ar place sa organizez un powwow la Timisoara cu colegii din zona si nu numai, intr-o zi din saptamana 17-25 august (cred ca la sfarsit de saptamana ar fi mai indicat, dar astept si alte propuneri).

Intalnirea precedenta a fost in 2009, daca nu ma insel, printre participanti s-au numarat si au Cristina Coblis, presedinta ATR, cat si Mircea Badea de la Bucuresti, si a reprezentat o ocazie placuta sa ne cunoastem si sa schimbam pareri, informatii.

Sunt colegi interesati pentru powwow august 2014 la Timisoara?

Veronica Drugas
Collapse

veronica drugas
Italija
talijanski na rumunjski
+ ...
POKRETAČ TEME
21 august 2014 Timisoara Aug 6, 2014

Pana la urma am optat pentru ziua de vineri 21 august orele 19.00, sa speram ca nu voi fi doar eu si eu.

Data trecuta s-a ales o terasa linistita si racoroasa din Piata 700 - iar colegii s-au declarat satisfacuti. Astept eventuale propuneri in acest sens.

Veronica

Anca Mihaela
Anca Mihaela
Rumunjska
Local time: 01:33
engleski na rumunjski
+ ...
Postare întârziată... Oct 15, 2014

Bună ziua

Cumva s-a mai ținut întâlnirea în data de 21 august?
Din lipsă de timp, eu abia acum am citit postarea.
Mi-ar fi plăcut să mă întâlnesc și cu alți colegi din oraș și nu numai.

Anca

veronica drugas
Italija
talijanski na rumunjski
+ ...
POKRETAČ TEME
intalnirea s-a tinut in luna august Oct 16, 2014

Buna seara Anca,

Intalnirea a avut loc pe 21 august; din pacate participarea a fost minima, doar 3 traducatori (eu, Carmen Ispasescu si Ludmila Elias) ...o fi fost dezinteresul total al colegilor, o fi fost perioada de concedii la mijloc, nu stiu ce sa spun.

Oricum, a fost interesant sa ne si cunoastem personal, nu doar virtual, sa ne impartasim experienta sau sa ne confruntam pe diferite chestiuni inerente meseriei.

Ma gandesc sa propun un alt powwow und
... See more
Buna seara Anca,

Intalnirea a avut loc pe 21 august; din pacate participarea a fost minima, doar 3 traducatori (eu, Carmen Ispasescu si Ludmila Elias) ...o fi fost dezinteresul total al colegilor, o fi fost perioada de concedii la mijloc, nu stiu ce sa spun.

Oricum, a fost interesant sa ne si cunoastem personal, nu doar virtual, sa ne impartasim experienta sau sa ne confruntam pe diferite chestiuni inerente meseriei.

Ma gandesc sa propun un alt powwow undeva in prima parte a anului 2015.

Veronica
Collapse

Ovom forumu nije dodijeljen poseban moderator.
Ako želite prijaviti povredu pravila portala ili zatražiti pomoć, molimo obratite se ovlaštenim djelatnicima portala »

Posibil powwow la Timisoara in august

Trados Business Manager Lite
Create customer quotes and invoices from within Trados Studio

Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »